Een onderneming starten

Bij het starten van een onderneming kunt u natuurlijk het beste eerste even langs bij de Kamer van Koophandel bij u in de buurt, maar het kan geen kwaad u te oriënteren op de verschillende vormen van ondernemingen die er zijn. Start u de onderneming alleen, met een tweede partij of zelfs met meerdere personen. Daarnaast zult u zich moeten afvragen onder welke rechtsvorm u de onderneming wilt gaan voeren, wordt het een NV, een BV, een firma.

Voor de oprchting van een bedrijf heeft u een notariële akte nodig. Bij Notariskantoor Van der Valk kunt u advies inwinnen over de te kiezen rechtsvorm en de afspraken die in een notariële akte vastgelegd dienen te worden.

Een stichting of vereniging starten
Bij de oprichting van een stichting of vereniging is een notariële akte verplicht om de belangen van de betrokkenen vast te leggen.

Op de site van www.notaris.nl en op de site van www.mijnbedrijf.nl vindt u meer informatie over de werkzaamheden van de notaris. De info is overzichtelijk en duidelijk weergegeven.
Bij ons notariskantoor liggen tevens folders klaar om u meer zicht te geven op uw situatie.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen en een afspraak maken via de email of telefonisch. U bent van harte welkom.

 


© Reclameburo Tjies